Vinst för Vicke!

Det blev nationalsång för Viktor och Mac Cloud! De vann den internationella 1.30 som var kval i lilla rundan. Jättebra ridet av Vicke och Macke var helt med på noterna. Åh, fina Macke, önskar jag var med honom! Igår var de dessutom åtta i 1.30n efter en säker runda.Puss Pokémon, jag vet att du fått många sockerbitar:)



Sydney går klassen som börjar nu, kika på live TV från AEG!

/M

Kommentarer
Postat av: Mia

Såg din kommentar på Emelies blogg om att du inte tyckte man skulle rida för tränare varenda gång man rider. Jag har senaste halvåret allid haft ögon på mig de gånger jag rider dressyr, inte alltid regelrätt lektion men min tränares ögon i manegen. Och jag har utvecklats otroligt mycket. Hinner inte lägga mig till med massa olater och får otroligt mycket tips och idéer.

2009-01-23 @ 22:18:29
URL: http://knasboll999.blogg.se/
Postat av: [ t a k a i . b l o g g . s e ]

Hej sötnos! :*

Vilken söt blogg du har, hihi.

Kika gärna in på min blogg och kommentera mina bilder :$

Lägger gärna till dig på bloglovin med, om du lägger till mig tillbaka!

PUSS! <3<3

2009-01-24 @ 20:34:14
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det var precis sådant jag menade med att ha skickliga människor i närheten. Är jättebra! Och det har ju också med utbildningsgrad att göra, innan man kan hitta sina egna vägar måste ju grunderna sitta etsade i ryggmärgen och man måste hitta känslan. För det behöver man många, många timmar framför en skicklig tränare. Jag tycker det är viktigt att tränaren då vågar lägga sig i och rätta fel. Många är för rädda för vad eleven ska tycka och säger bara bra även om det finns brister i sits etc som skulle behöva korrigeras. Att rida många olika hästar är också väldigt utvecklande, hästen är en av de bästa lärarna om man bara lyssnar. Kul att det går så bra för dig, lycka till med fortsättningen!

/M

2009-01-24 @ 23:27:20
URL: http://hestliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0