Helt sjukt...

Vilken jävla skitrapportering från Aftonbladet rent ut sagt. Sedan när ska fullständigt okunniga människor uttala sig så nedsättande om en annan sport? Om det ändå vore så väl att kunskapen var så stor att alla insåg idiotin i det han säger men alla matchotyper ska ju självklart hänga på i dravlet. Jag hoppas han får på pälsen ordentligt! Vill knappt lägga ut länken till skräpet men ni måste ju få se själva och bilda egen uppfatting. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article4212569.ab

Nu är de framme, Macke och Sydney. Egentligen skulle de övernattat en gång på vägen men det var ett gräsligt väglag och tidernas backe på väg upp till den anläggningen. Så illa att Pelle ringde tävlingsplatsen och bad att få komma tidigare, akut. Det gick bra och färjeöverfarten var inga problem men sen började snöfallet blandat med halvregn, underkylt och backar. Men de kom fram och uppstallningen var kanon så hästarna mår bra. Det är en halvmeter snö där! Men Pelle lär sova gott inatt efter den resan. 


Hästarnas tjuts

Var inne på en blogg som hette Husmusen. Kolla in så härlig teatime dukning från formexmässan! Ser ut som en blandning av Marie Antoinette och udda loppisfynd. Så läckert.


Idag hade vi introduktionen till Vetenskaplig metod. Verkar bli en ok kurs.  Det är en mindre kurs på bara 4 poäng vars syfte är att förbereda oss för Ex-jobbs rapporten. Snart får vi de första uppgifterna i Digital bildproduktion och Förpackningsdesign och produktdisplay. Ska rapportera vad det blir!

Höres
/M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0